Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Makijaż do szkoły?

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mu tak wygodnie to kogo to obchodzi

No oczywiście wszystko tolerujmy...

gościu ma zaburzenia psychiczne co tu więcej gadać. Normalny facet czegoś takiego by nigdy nie zrobił.

Cyrk.png

Opublikowano

Każda osoba powinna mieć prawo do noszenia makijażu gdziekolwiek chce. Osobiście nigdy bym nie chciał używać, zajmuje dużo czasu, tanie szkodzą na skórę oraz dają efekt, który nigdy w życiu nie będzie mi potrzebny, chyba, że na event w stylu CC, jednakże na takowe nie chodzę ;_;

Opublikowano

kastracja, pls..

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

W dupie to mam, mam inne problemy niż interesowania się czy ktoś się maluje czy nie.

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Tylko, żeby potem nie był zdziwiony, że się inni z niego śmieją ;)

Myślę, że mimo, iż mamy tyle różnych dziwactw, narodowości, charakterów, "fetyszów", to jesteśmy na tyle zacofani, że jak ktoś jest odmieńcem - od razu kastracja... 

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Myślę, że mimo, iż mamy tyle różnych dziwactw, narodowości, charakterów, "fetyszów", to jesteśmy na tyle zacofani, że jak ktoś jest odmieńcem - od razu kastracja... 

A przy okazji spytam, że jesteś płcią przeciwną, co sądzisz o takich "mężczyznach :D " co się malują? Jakby twój chłopak używał twoich kosmetyków? 

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

A przy okazji spytam, że jesteś płcią przeciwną, co sądzisz o takich "mężczyznach :D " co się malują? Jakby twój chłopak używał twoich kosmetyków? 

Nie brałabym takiego. Dla mnie facet to musi być facet. Jeszcze brakuje tylko, żeby włochy na nogach golił xD 

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Nie brałabym takiego. Dla mnie facet to musi być facet. Jeszcze brakuje tylko, żeby włochy na nogach golił xD

To jeszcze spytam jedno, czy wiesz może co inne takie dziewczyny/kobiety widzą w takich osobach? Znasz kogoś, komu się takie osoby podobają? Bo tam w komentarzach pod tym filmem co druga dziewczyna popiera zachowanie takiego wieszaka, twierdzą, że jest sobą i podoba im się jego postawa.

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

To jeszcze spytam jedno, czy wiesz może co inne takie dziewczyny/kobiety widzą w takich osobach? Znasz kogoś, komu się takie osoby podobają? Bo tam w komentarzach pod tym filmem co druga dziewczyna popiera zachowanie takiego wieszaka, twierdzą, że jest sobą i podoba im się jego postawa.

To dość kontrowersyjny temat, a ty mnie bierzesz za jakąś przedstawicielkę płci pięknej. Nie mogę odpowiadać za wszystkie, ale mi się jego odwaga podoba, jednakże sama nie mogłabym się zadawać z pomalowanym facetem ;p 

Opublikowano

Jak mu tak wygodnie to kogo to obchodzi

No oczywiście wszystko tolerujmy...

gościu ma zaburzenia psychiczne co tu więcej gadać. Normalny facet czegoś takiego by nigdy nie zrobił.

Akurat mamy takie czasy, że coś takiego nie powinno dziwić. Sam bym w życiu się nie pomalował, ale widzimy wszyscy jaki debilizm się rozprzestrzenia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Eh boże co się dzieje z tym społeczeństwem... na prawdę uważasz, że potępianie dziwactw, wynaturzeń, chorej odmienności jest wynikiem zacofania? Błagam Cie przestań. To nie jest zacofanie tylko utrzymywanie pewnych zasad z w których żyjemy, i trzeźwość umysłu. Jak możesz jeszcze bronić takiego czegoś.

Cyrk.png

Opublikowano

K***a wiem że żyjemy w wolnym kraju ale to jakieś przegięcie. Po co niby facet ma sie malowac? Nie wystarczy jakis plyn do twarzy zeby pryszcze nie wychodzily? Ciekawe czy jak na wf sie czuje jak sie spoci. Japierdole tępić takie coś k***a naprawdę świat schodzi na pedalstwo.

Jedynie kiedy się pomalowałem to w wieku 4 lat szminką babci :O

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=RAnFZAoDVoE

0:10 - "Na pewno nie BYŁAM osobą.."

Ku*wa, wszystko jasne..

Mówi, że go gnoją i że już nie może tego wytrzymać. No k***a to po c***a robi z siebie taką ciotę. Przecież jego wyglad, sposób mówienia i gesty wywołują białą gorączkę i zaciskanie się pięści. Jest skończonym idiotą bo sam sobie taki los zgotował,

Cyrk.png

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Eh boże co się dzieje z tym społeczeństwem... na prawdę uważasz, że potępianie dziwactw, wynaturzeń, chorej odmienności jest wynikiem zacofania? Błagam Cie przestań. To nie jest zacofanie tylko utrzymywanie pewnych zasad z w których żyjemy, i trzeźwość umysłu. Jak możesz jeszcze bronić takiego czegoś.
To jest według Ciebie wynaturzenie? Chłopak ma odwagę i jest po prostu dziwny, tak jak większość społeczeństwa. On ma jaja i robi to, co chce, a my żyjemy w skorupie i to wyśmiewamy mimo, że sami chcielibyśmy zrobić coś, za co to z nas by się śmieli. Gdybyśmy nie byli zacofani robilibyśmy to, co chcemy, a takie dziwactwa byłyby czymś normalnym i tolerowanym.

To moje zdanie.

Opublikowano

To jest według Ciebie wynaturzenie? Chłopak ma odwagę i jest po prostu dziwny, tak jak większość społeczeństwa. On ma jaja i robi to, co chce, a my żyjemy w skorupie i to wyśmiewamy mimo, że sami chcielibyśmy zrobić coś, za co to z nas by się śmieli.

Jakie jaja przecież to pizda hurr durr. 

Jak czytam posty "prawdziwych mężczyzn", to zawsze kisnę z beki. Zobaczą coś i zaraz czują się niepewnie xD

Szkoda, że gównoburze o rurkach już się skończyły albo ja ich nie znajduję. Posty samców alfa zawsze były bekowe "bo patrzyłem mu na krocze i widziałem jak mu te rurki jaja zgniatają" xDDDDDDDDDDDD 100% hetero

Osobiście nigdy bym się nie umalował ani nie zadawałbym się z takim typem, ale jak chce się malować, to jego sprawa. Jak dla mnie może popierdalać przez miasto z końskim ogonem w dupie. Nie mój interes.

Nie raz widziałem dziwaków na mieście i jakoś nie leciałem oznajmić tego całemu światu.

s2c77Oa.png

Opublikowano

W dzisiejszych czasach udziwnienie samego siebie to najskuteczniejszy chwyt na wyróżnienie się z szarego tłumu. Nikt już nie zwraca uwagi na Twoje uberoryginalne zalety, na ponadprzeciętną osobowość, na umysł geniusza - dzisiaj im większego idiotę z siebie zrobisz, tym więcej zyskujesz. Stąd właśnie takie filmy - gość na odsłonach poradnika makijażu dla chłopców w wieku szkolnym zarobi tyle, ile wynoszą średnie miesięczne pobory. 

Nie wiem, czy ocenianie i krytykowanie jest na miejscu. Po prostu czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają, priorytety się zmieniają - wszystko się zmienia. Jeśli koleś chce być piękny jak Paris Hilton - niech sobie będzie. To ta słynna demokratyczna wolność chyba jest właśnie. Na jakim świecie ja żyję... =(

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...